Vergoeding

95% van de verzekeraars
vergoedt de massage-
therapie behandeling
onder de aanvullende
verzekering.
Kijk hier voor
een overzicht.

 

Praktijkadres:
Ereprijsstraat 45
3765 AD Soest
Op Google Maps

T +31(0)6 475 042 90
E dirk@broekstra.nl

RBCZ licentie 174251R

Geschillencommissie:
SCAG nummer 15109
AGB 90033501
AGB praktijk 9012478

VNT logo

Route naar praktijk Soest

Met de auto via A27 Breda-Almere
U neemt afslag 32 Maartensdijk/Bilthoven. U volgt de bewegwijzering Soest, die u via Biltseweg naar Soest leidt.

U gaat na ong. 9 km. rechtsaf richting Soest/Amersfoort. U rijdt nu op de Koningsweg, passeert twee rotondes, waarop u rechtdoor gaat. Bij de derde rotonde gaat u linksaf ( Dalweg). Daarna gaat u de eerste straat rechts in, de Veenbesstraat. De eerste straat links is de ventweg, de tweede straat links is de Ereprijsstraat; nr. 45 is in de derde insteek aan de rechterkant.

Met de auto via A28 Utrecht-Groningen
U neemt afslag 4 Soest/Soesterberg. U volgt de bewegwijzering Soest,die u via de Paltzerweg langs de vliegbasis Soesterberg naar Soest leidt.
U komt over de spoorweg bij Soestduinen, rijdt rechtdoor naar Soest.

U komt bij verkeerslichten, aan uw linkerhand ziet u een TINQ tankstation en daar gaat u linksaf.
U vervolgt dan de Ossendamweg en komt weer over de spoorlijn. Na de spoorlijn gaat u bij de tweede rotonde rechtsaf (Dalweg). Daarna gaat u de eerste straat rechts in, de Veenbesstraat.De eerste straat links is de ventweg, de tweede straat links is de Ereprijsstraat; nr. 45 is in de derde insteek aan de rechterkant.

Met de auto via de de A1
Amsterdam-Amersfoort
U neemt afslag 10 Soest/Baarn. U volgt de bewegwijzering Soest en passeert paleis Soestdijk. Direct na het paleis gaat u rechtsaf, richting Bilthoven/Utrecht. Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf, richting Soest/Amersfoort. U rijdt nu op de Koningsweg, passeert twee rotondes, waarop u rechtdoor gaat. Bij de derde rotonde gaat u linksaf ( Dalweg). Daarna gaat u de eerste straat rechts in, de Veenbesstraat. De eerste straat links is de ventweg, de tweede straat links is de Ereprijsstraat; nr. 45 is in de derde insteek aan de rechterkant.

Openbaar vervoer
U kunt met de trein naar station Baarn; vanaf dat station kunt u de (regio)taxi nemen.
U kunt ook naar station Soest Zuid en kiezen voor een wandeling van ong. 15 min.
U steekt dan het spoor over en gaat de Nieuweweg op; die volgt u via een bocht naar rechts (langs lampenwinkel en fietsenzaak). Na ong. 100 meter steekt u over en gaat linksaf de Eigendomweg op ( bij een snackbar op de hoek). U gaat dan de eerste straat rechts in, de Weegbreestraat. Probeer mapleleafonlinecasino abs echt geld winnen! Die vervolgt u een paar honderd meter, u passeert dan rechts een klein winkelcentrum. De Ereprijsstraat is hierna de eerste straat links, nr. 45 is in de eerste insteek linksaf.